VERLICHTING

En toen was er licht

Als ervaren elektriciens zijn we al jaren bezig met het installeren van verlichting. Zowel grote als kleine projecten ronden we af. Als verlichtingspecialist in Riemst zorgen we ook bij u thuis of in het bedrijf voor verlichting met smaak.

Binnen- en buitenverlichting

Wij plaatsen zowel binnen- als buitenverlichting en dit zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties. Daarbij opteren we steeds voor kwalitatieve materialen en verlichting van topmerken. Ook armaturen kunnen bij ons gekozen worden en dit van topmerken als Niko, Delta Light, Wever & Ducre, Flos, Obo en meer. Kortom, keuze zat en voor elk budget. Bij Elektriciteitswerken Bjorn Peters kiezen we omwille van de duurzaamheid en de kwaliteit resoluut voor ledverlichting. Zo garanderen we u een lange levensduur en dit met een minimaal verbruik.

Totaalprojecten

Ook totaalprojecten rond verlichting nemen we met plezier van u over. We vertrekken vanuit een lichtplan om vervolgens uw droomverlichting te realiseren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u meer informatie over verlichting of wenst u een voorstel op maat te ontvangen? Geef ons een seintje. We komen met plezier een kijkje nemen en bezorgen u een vrijblijvende offerte.