DOMOTICA

Ervaar het gemak van domotica

Bij Elektriciteitswerken Bjorn Peters uit Riemst hebben we al heel wat ervaring met het plaatsen van domotica. Met onze ervaring adviseren we u de beste systemen en installeren we deze feilloos. Ook voor het onderhoud van domotica zijn we de geknipte partij. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten kunt u onze expertise inschakelen. Wij bekijken steeds samen met u de mogelijkheden, bespreken uw wensen en pakken uit met een domoticasysteem op maat.

Meer levenskwaliteit met domotica

Domotica moet u het leven makkelijker maken. Wij zorgen voor technologische oplossingen die het leven aangenamer maken. Van automatische rolluiken tot klimaatbeheersing, verlichting of een alarm: wij hebben heel wat oplossingen in petto en werken met toonaangevende topmerken.

Bij Elektriciteitswerken Bjorn Peters kiezen we resoluut voor Niko Home Control. Een kwalitatief systeem met ontelbare mogelijkheden en een geweldige reputatie.

Videofonie en parlofonie

Een videofoon of parlofoon laten installeren? Koud kunstje! Wij zorgen voor een vlot werkend systeem dat gemakkelijk vanop afstand te bedienen is. Wij gidsen u graag door de mogelijkheden en pakken uit met een systeem op maat. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en uw wensen te overlopen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u een vrijblijvende offerte of maakt u graag een afspraak? Contacteer ons, we trekken met plezier tijd voor u uit.