ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

Uw elektriciteit in vakbekwame handen. Zowel nieuwbouw als renovatie. 

In de regio rond Riemst is Elektriciteitswerken Bjorn Peters uitgegroeid tot een begrip. We zijn dan ook gespecialiseerd in alle algemene elektriciteitswerken. Als elektriciens zijn we aan de slag in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Voor al uw vragen over elektriciteit en klussen kan u bij ons terecht. Wij staan met onze ervaring garant voor een kwalitatieve oplossing en tijdige oplevering: keer op keer. Uw elektriciteit laten keuren? Ook dat kan in samenwerking met een partner. 

Elektriciteit van A tot Z 

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten hebben geen geheimen voor ons. Met plezier nemen we totaalprojecten aan, maar ook voor installeren van zekeringskasten en netwerkbekabeling kunt u bij ons terecht. Nood aan een volledige elektrische installatie, verlichting of domotica? Als one-stop-partner zorgen we voor al uw elektriciteitswerken. Snel en betaalbaar. Daarbij maken we gebruik van topmerken en kwalitatief materiaal. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op onze diensten. 

Advies op maat 

In de knoop met uw elektriciteitswerken of nood aan een partner met kennis van zaken en die u ontzorgt? Wij staan klaar voor al uw elektrische werken. Daarbij werken we op maat en binnen het afgesproken budget. 

Ook hersteldienst 

Een elektrische storing, een panne of nood aan een spoedherstelling? We zijn al onderweg. Ook in noodsituaties zijn we bereikbaar en zorgen we voor een pasklare oplossing.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Zit u nog met vragen of wenst u een offerte op maat voor uw project? Contacteer ons! Wij zijn dé specialist in elektriciteitswerken in de regio Riemst en tellen tientallen tevreden klanten. Met plezier komen we langs en maken we een vrijblijvende offerte op maat.